Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

Introductiecommissie


Elk jaar wordt er voor toekomstige geschiedenisstudenten een introductie georganiseerd. Dit is verdeeld in twee gedeeltes, namelijk het introductiekamp en de facultaire dagen. Tijdens het introductiekamp leer je, je mede werkgroepgenoten goed kennen door de vele activiteiten en feesten die de Introductiecommissie, kortweg de IC, geregeld heeft. De IC wordt elk jaar weer door het Departement Geschiedenis en Kunstgeschiedenis aangesteld. De IC van 2016-2017 bestaat uit de volgende mensen:

 

Martijn Kool - voorzitter

Magali Reijneveld- secretaris

Annefloor Robbijn - penningmeester

Sjoerd van Hoenselaar - Commissaris Kamp

Lotti Takken - Commissaris Facultaire dagen

 

Alle vijf zijn wij door middel van de studievereniging de Utrechtse Historische Studentenkring, kortweg UHSK, actief betrokken bij de studie Geschiedenis. Door onze betrokkenheid bij de UHSK zijn we ervaren in het organiseren van grote evenementen zoals een introductieweek. Daarnaast zijn we ook goed op de hoogte van hoe je op de beste manier de vrije tijd naast je studie kunt besteden. Mocht je vragen hebben over de studie Geschiedenis, de studievereniging UHSK, vrijetijdsbestedingen in Utrecht of andere zaken, dan kun je altijd bij ons terecht!

 

Nieuwsgierig naar de introductieweek? Klik hier om direct naar de website van de Introductiecommissie te gaan! Of neem alvast een kijkje op de Facebookpagina van de IC. Voor meer informatie over de opleiding en inschrijving bij de studie kijk op de website van de opleiding hier!

Laatste nieuws

Bekendmaking Docentenprijs 2018

Vorige week werden de winnaars van de Docentenprijzen bekendgemaakt op de Onderwijsparade van Utrecht University. Van de zeventien voorgedragen docenten behoorde onze dr. Saskia Stevens tot één van de drie genomineerden. Helaas mocht ze de prijs niet in de wacht slepen, maar dat neemt niet weg dat wij haar alsnog van harte feliciteren met deze ongekende prestatie. Voor ons is zij absoluut de winnaar! Waarom wij dat vonden? Dat blijkt uit het filmpje dat gemaakt werd voor de voordacht, wat hier te zien is!

Lees meer >
13-03-2018

Advertentie