Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

Samenwerking


De Utrechtse Historische StudentenKring, opgericht in 1926, is de studievereniging van de opleiding Geschiedenis aan de Universiteit Utrecht. Het doel van de vereniging is de belangenbehartiging van haar leden middels het organiseren van een breed scala aan activiteiten. Deze activiteiten behelzen zowel de studie-inhoudelijke als de gezellige kant van de vereniging. Zo organiseren wij symposia, reizen, feesten, lezingen excursies, een jaarlijks gala, studie- en stagevoorlichtingen, een carrièredag en politieke cafés. Daarnaast hebben wij twee verenigingsbladen. Als laatste is de verkoop van boeken een integraal onderdeel van de vereniging.

Geschiedenisstudenten zijn breed opgeleide studenten met veel interesses, zoals literatuur, binnen- en buitenlandse politiek, kunst, reizen en het bezoeken van lezingen. Geschiedenisstudenten worden kortom opgeleid tot kritische en maatschappelijk geëngageerde studenten. De UHSK wil hierop inhaken en daaraan kunt u een bijdrage leveren. Onze activiteiten worden gefinancierd door contributie van de leden en in mindere mate door de verkoop van studieboeken. Om onze activiteiten goedkoper en daarmee toegankelijker te maken zijn wij altijd op zoek naar sponsoren.

Er zijn veel manieren om met ons samen te werken en bij te dragen aan onze vereniging. De UHSK heeft verschillende middelen tot haar beschikking om al haar leden te bereiken. Zo hebben de voorgenoemde verenigingsbladen een totale jaarlijkse oplage van 1600 exemplaren. De nieuwsbrief wordt maandelijks naar alle 1350 leden gestuurd. De 21 commissies met haar bij benadering 160 actieve commissieleden zijn wekelijks bezig activiteiten te organiseren die de hele vereniging bereiken. Naast advertenties kunt u op meerdere manieren uw logo of bedrijfsnaam laten zien bij onze activiteiten. Mocht u geinterresseerd zijn in het plaatsen van een advertentie, dan kunt u een kijkje nemen in onze samenwerkingsbrochure. Ten slotte heeft de UHSK via interstedelijke verbanden de mogelijkheid geschiedenisstudenten in heel Nederland te bereiken.

Mocht u interesse hebben om met ons samen te werken, dan kunt u contact opnemen met onze commissaris extern door te mailen naar info@uhsk.nl of door te bellen naar 030-2536449.

Wij horen graag van u!

Laatste nieuws

Bekendmaking Docentenprijs 2018

Vorige week werden de winnaars van de Docentenprijzen bekendgemaakt op de Onderwijsparade van Utrecht University. Van de zeventien voorgedragen docenten behoorde onze dr. Saskia Stevens tot één van de drie genomineerden. Helaas mocht ze de prijs niet in de wacht slepen, maar dat neemt niet weg dat wij haar alsnog van harte feliciteren met deze ongekende prestatie. Voor ons is zij absoluut de winnaar! Waarom wij dat vonden? Dat blijkt uit het filmpje dat gemaakt werd voor de voordacht, wat hier te zien is!

Lees meer >
13-03-2018

Advertentie