Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

Nieuws


Almanak reserveringslijst

datum: 01-03-2016

Dames en heren, groot nieuws! Met trots presenteert de Almanakcommissie ‘Delirium’, de UHSK-Almanak voor het 18e lustrum. Maandenlang heeft de Almanakcommissie hard gewerkt om de mooiste verhalen en de meest hilarische anekdotes van de afgelopen vijf UHSK-jaren te verzamelen. Deze zoektocht is op delirische wijze vastgelegd in een spectaculaire almanak die over een maand gepresenteerd wordt tijdens de lustrumweek. Op de diesborrel op 2 maart in De Vingerhoed zal de almanak gepresenteerd worden, maar om zeker te zijn van een almanak kan je er nu al een reserveren.

 

Als je op de reserveringslijst wil komen, moet je:

 

  1. Een mail sturen naar Almanakcommissie@uhsk.nl met als titel ‘Reservering Almanak + JE NAAM’
  2. 15 euro overmaken naar NL39 INGB 0005 3603 14 onder vermelding ‘Reservering Almanak + JE NAAM’

Je komt alleen op de reserveringslijst als je deze beide acties onderneemt. Als je hebt gereserveerd kan je je almanak afhalen op de onthullingsborrel, of op de kamer na 2 maart.

 

Mocht je in het buitenland verblijven en niet in staat zijn om de almanak af te halen in Utrecht, dan kan deze eventueel verstuurd worden. Geef dit aan in je reserveringsmail. 

Nieuwsoverzicht

Bekendmaking Docentenprijs 2018

Vorige week werden de winnaars van de Docentenprijzen bekendgemaakt op de Onderwijsparade van Utrecht University. Van de zeventien voorgedragen docenten behoorde onze dr. Saskia Stevens tot één van de drie genomineerden. Helaas mocht ze de prijs niet in de wacht slepen, maar dat neemt niet weg dat wij haar alsnog van harte feliciteren met deze ongekende prestatie. Voor ons is zij absoluut de winnaar! Waarom wij dat vonden? Dat blijkt uit het filmpje dat gemaakt werd voor de voordacht, wat hier te zien is!

Lees meer >
13-03-2018

Advertentie