Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

UHSK-gadgets


 

Alle producten zijn verkrijgbaar op de UHSK-kamer, drift 21, k.1.06. 

 

 

 

UHSK-USB stick: €4,- Je bent natuurlijk een belangrijke student en je hebt veel gegevens die je mee moet nemen. Denk aan je CV of je visitekaartje. Alles gaat tegenwoordig digitaal, dus met dit gadget ben jij helemaal bij de tijd en heb je altijd alles bij je . Koop nu je unieke UHSK USB-stick voor maar 4 euro!

 

 

 

 

UHSK-bel: €3,- 

Ben je ook al zo vaak te laat in college aangekomen door te trage fietsers die maar niet aan de kant willen gaan? Ben je het om alle mensen heen slalommen op de drift ook zo zat? Dan is de nieuwe UHSK- gadget ideaal voor jou! Kom dus snel je eigen UHSK- fietsbel kopen op de kamer!

 

 

 

 

 

UHSK-das€11,-

Wil jij er ook graag mooi uitzien wanneer je in pak rondloopt? En heb je nooit genoeg dassen? Snel nu naar de UHSK-kamer om de enige echte UHSK-das te bemachtigen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UHSK-aansteker€0,50,-

Koop nu je UHSK aanstekers de UHSK- kamer. Voor slechts 50 cent heb je dit legendarische UHSK object in je bezit!

Laatste nieuws

Historicidagen 2017

In augustus 2017 worden de Historicidagen georganiseerd: drie dagen vol met lezingen, debatten en workshops om de samenwerking tussen alle soorten (kunst)historici te bevorderen, de diversiteit en dynamiek van de historische praktijk te tonen en nieuwe inspiratie op te doen. Deel jouw expertise, project of passie en werk mee aan de inhoud van het programma. Stuur je voorstel in vóór 15 januari 2017. 

Waarom Historicidagen? 
Historici staan midden in de samenleving. Maar hoe goed kennen historici uit verschillende maatschappelijke domeinen elkaar? Om de samenwerking tussen alle soorten historici te bevorderen, nam
KNHG, de beroepsorganisatie van Nederlandse historici, het initiatief tot de Historicidagen. Ook de UHSK helpt mee met het organiseren van de Historicidagen. 

Wat zijn de Historicidagen? 
De Historicidagen zijn een driejaarlijks terugkerende ontmoeting in de ruimste zin van het woord: markt, beurs, arena, congres. Hier vind je een staalkaart van het historisch bedrijf en kan je meepraten over de frontlijnen en uitdagingen in het actuele historische debat.

Voor wie zijn de Historicidagen?
De Historicidagen staan open voor allen die beroepsmatig met het verleden bezig zijn: docenten, studenten, medewerkers van archieven, musea en andere erfgoedinstellingen, zelfstandig ondernemers, onderzoekers en andere historische professionals. 

Werk mee aan het programma van de Historicidagen 2017
Het programma van de Historicidagen biedt een breed scala aan plenaire lezingen, presentaties, debatten, manifestaties en voorstellingen. Daarnaast is er ruimte voor een groot aantal parallelsessies (2 uur) waarin historici hun eigen werk kunnen presenteren.

Deel je expertise, projecten, ideeën of vragen en stuur vóór 15 januari 2017 een voorstel naar de Programmacommissie. Je kan een individueel paper indienen, maar je kan ook als groep of organisatie een idee voor een hele parallelsessie inzenden. Kijk voor de spelregels op de website.

Kosten
Bij early bird registratie vóór 15 mei 2017 is de toegangsprijs voor de Historicidagen €100, voor studenten/promovendi €50, inclusief koffie, thee, lunch en een feestelijke avond met muziek. Na 15 mei 2017 zijn de toegangsprijzen respectievelijk €130 en €80.

KNHG-leden krijgen korting: bij registratie voor 15 mei 2017 is de toegangsprijs €80; voor studenten/promovendi leden €35. Na 15 mei 2017 betalen KNHG-leden respectievelijk €110; studenten €65.

Vragen? Aarzel niet contact op te nemen met Marijke Huisman, projectsecretaris Historicidagen, marijke.huisman@huygens.knaw.nl 

 

Klik hier voor de website van de Historicidagen.

Lees meer >
28-06-2017

Advertentie