Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

Cursusaanbod


Informatie over het cursusaanbod en programma voor studenten die na 2017-2018 zijn begonnen met de bachelor Geschiedenis is hier te vinden. Via de website van de Universiteit Utrecht is informatie te vinden over vakken, docenten en de te gebruiken boeken die aan de opleiding geschiedenis verzorgd worden. 

 

Ben je benieuwd of een vak leuk of interessant is? Kom dan langs op de UHSK-kamer. Hoogstwaarschijnlijk is er wel iemand binnen de vereniging die het desbetreffende vak eerder heeft gevolgd. Via het bestuur kun je met deze mensen in contact komen. Daarnaast kan het bestuur je vertellen hoe de cursus de afgelopen jaren beoordeeld is door de studenten. Als je hier geïnteresseerd in bent, informeer dan naar de commissaris onderwijs, Mayte Beekman. Zij is tevens te bereiken via info@uhsk.nl.

Laatste nieuws

Bekendmaking Docentenprijs 2018

Vorige week werden de winnaars van de Docentenprijzen bekendgemaakt op de Onderwijsparade van Utrecht University. Van de zeventien voorgedragen docenten behoorde onze dr. Saskia Stevens tot één van de drie genomineerden. Helaas mocht ze de prijs niet in de wacht slepen, maar dat neemt niet weg dat wij haar alsnog van harte feliciteren met deze ongekende prestatie. Voor ons is zij absoluut de winnaar! Waarom wij dat vonden? Dat blijkt uit het filmpje dat gemaakt werd voor de voordacht, wat hier te zien is!

Lees meer >
13-03-2018

Advertentie