Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

Beeldcommissie


De Beeldcommissie is de creatieve commissie van de UHSK. De Beeldcommissie verzorgt het promotiemateriaal voor verschillende activiteiten. Dit uit zich meestal in het maken van prachtige posters, maar er worden ook flyers of affiches gemaakt. Wanneer een commissie een activiteit organiseert kan er contact met de Beeldcommissie opgenomen worden. Idealiter ligt er dan na maximaal twee weken een prachtige poster die de commissies vervolgens zelf af moeten laten drukken.

 

Sinds enkele jaren verzorgt de Beeldcommissie ook het maken van foto’s op verschillende UHSK activiteiten. Ook hiervoor kan je dus als commissie contact opnemen.

 

Ward Edema (Voorzitter)
Richie Tessensohn (Secretaris)
Emma Broekman (Coördinator Promotie vormgeving)
Sjoerd van Hoenselaar (Coördinator Fotografen)
Jacob Hilz (Commissaris PR)
Myrthe van de Velde
Jacob Uwland
Tine Gielliet
Merlijn Barkema
Blake Boatfield
 

Contact:

beeldcommissie@uhsk.nl

Laatste nieuws

Bekendmaking Docentenprijs 2018

Vorige week werden de winnaars van de Docentenprijzen bekendgemaakt op de Onderwijsparade van Utrecht University. Van de zeventien voorgedragen docenten behoorde onze dr. Saskia Stevens tot één van de drie genomineerden. Helaas mocht ze de prijs niet in de wacht slepen, maar dat neemt niet weg dat wij haar alsnog van harte feliciteren met deze ongekende prestatie. Voor ons is zij absoluut de winnaar! Waarom wij dat vonden? Dat blijkt uit het filmpje dat gemaakt werd voor de voordacht, wat hier te zien is!

Lees meer >
13-03-2018

Advertentie