Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

Leden van Verdienste


De Utrechtse Historische Studentenkring kent de titel lid van verdienste toe aan mensen die zich door de jaren heen op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de Utrechtse Historische Studentenkring

 

Dr. mr. F.W. (Frans Willem) Lantink

Docent aan de afdeling Politieke Geschiedenis van het Departement Geschiedenis en Kunstgeschiedenis aan de Universiteit Utrecht. Zet zich al jaren in voor het inhoudelijk programma van de UHSK, in het bijzonder voor het Politiek Café. Lid van Verdienste sinds 2012.

 

 

 

 

 

 

Drs. E.J. (Edwin) van der Veldt

Zette zich als bestuurslid en docent aan de Universiteit Utrecht jarenlang in voor de UHSK op tal van vlakken, voornamelijk op het gebied van onderwijs. In 2012 verruilde Edwin van der Veldt zijn baan aan de Universiteit Utrecht in voor een baan aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Lid van Verdienste sinds 2013.

 

 

 

 

 

Prof. dr. em. M.F. (Mebius) Kramer

Emeritus hoogleraar Celbiologie aan de Universiteit Utrecht. Zet zich al jaren in bij de organisatie van de Holocaust Memorial Day, die de UHSK ieder jaar organiseert in samenwerking met de Universiteit Utrecht. Heeft zelf de dag al verscheidene malen voorgezeten. Lid van Verdienste sinds 2013.

 

 

 

 

 

Prof. dr. em. E. (Ed) Jonker

Bijzonder Hoogleraar Grondslagen en Geschiedenis van de Geschiedbeoefening aan de Universiteit Utrecht tot 2015. Heeft als curator van de vakken Geschiedwetenschap en Grondslagen van de Geschiedwetenschap een grote rol gespeeld in de opleiding van jonge Utrechtse historici. Was in en na zijn studententijd nauw betrokken bij de UHSK. Lid van Verdienste sinds 2015. 

Laatste nieuws

Bekendmaking Docentenprijs 2018

Vorige week werden de winnaars van de Docentenprijzen bekendgemaakt op de Onderwijsparade van Utrecht University. Van de zeventien voorgedragen docenten behoorde onze dr. Saskia Stevens tot één van de drie genomineerden. Helaas mocht ze de prijs niet in de wacht slepen, maar dat neemt niet weg dat wij haar alsnog van harte feliciteren met deze ongekende prestatie. Voor ons is zij absoluut de winnaar! Waarom wij dat vonden? Dat blijkt uit het filmpje dat gemaakt werd voor de voordacht, wat hier te zien is!

Lees meer >
13-03-2018

Advertentie