Accie: Cantus

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Activiteitencommissie 19-20
Datum en tijd
12 dec. 2019 20:30 - 00:00
Locatie
Unitas

Accie: Cantus

Liefjes,

De fameuze Cantus komt er weer aan!! Op 12 december mogen jullie allen pogen het einde van de avond te halen, onder het genot van vloeiend Goud en elkaars prachtige zangkunsten. Aan de welbekende lange tafels zullen we deze avond met hand in pul genieten tot het licht uitgaat.

Bereid je voor op een avond vol Hollandse muzikale specialiteiten, een hele schorre stem en spannende verhalen in pre. Trek je mooiste kloffie aan en trek met je volle buik naar het Lucas Bolwerk voor de avond van het jaar.

Binnenkort zal de kaartverkoop open gaan! Vanaf dan kun je geld overmaken naar de UHSK en op de kamer je kaartje ophalen! Schrijf 12 december vast in je agenda en nodig al je vrienden en vriendinnen uit (externen zijn zeker ook welkom).

Voor deze fenomenale avond zijn we nog opzoek naar een luchtledig procantoren-duo. Durven jullie het aan? Stuur dan een motivatiemailtje naar activiteitencommissie@uhsk.nl ! Dit e-mailadres mogen jullie allen ook gebruiken om te laten weten welke vrienden/vriendinnen je in het gouden zonnetje wilt zetten!

Vanaf 19 november gaat de kaartverkoop van start via de website. 

Tot weerziens.

Datum: 12 december 2019
Locatie: Unitas, Lucas Bolwerk 8
Kosten: Wordt binnenkort bekendgemaakt. 
Inloop: 20:30
Aanvang: 21:00
Eindtijd: Wanneer je je niet meer kan herinneren wat onder en boven is
Dresscode: Jasje/dasje

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien