Alumni Coachproject Kick-Off

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
12 okt. 2018 17:00 - 19:00

Alumni Coachproject Kick-Off

Net als de afgelopen paar jaar organiseert de Alumnicommissie het Coachproject. De perfecte kans om nog tijdens je studie je voor te bereiden op je carrière en hulp te krijgen van experts. 

Wat is het coachproject?
Het Coachproject is voor studenten een nuttig en leuk project om via het contact met hun coach een kijkje te kunnen nemen naar de mogelijkheden voor na hun studie. We hopen een zo breed mogelijk scala aan coaches te hebben, zodat er voor iedereen een interessante coach bij zit. 
In het geval van dit project zijn de coaches allemaal alumni van de opleiding Geschiedenis, mensen die stuk voor stuk ervaring hebben met de mogelijke problemen waar je tegenaan loopt. Hierbij kan je denken aan dingen als het opstellen van een goed CV, maar ook aan een sollicitatieprocedure, of iets heel vakspecifieks. Zo hadden we afgelopen jaar een archivaris, beleidsmedewerkers van verschillende plekken in het land, maar ook mensen die werkbaar waren in bijvoorbeeld het bankwezen.

Aanmelden
Je kan je aanmelden: via alumnicommissie.uhsk@gmail.com. Het is daarbij belangrijk dat je 12 oktober van 17:00 tot 19:00 bij onze eerste bijeenkomst kunt zijn.
Op deze bijeenkomst willen wij de studenten en coaches met elkaar kennis te laten maken, zo kunnen er naderhand koppels gevormd worden tussen studenten en coaches die een klik met elkaar hebben. 

  • Het project loopt van 12 oktober 2018 tot en met 8 februari 2019.
  • Verwachte tijdsinzet: drie plenaire bijeenkomsten, waarvan de eerste op 12 oktober. Een evaluatie bijeenkomst op 30 november en een afsluitende borrel op 8 februari. Daarnaast kunnen er naar eigen inzien één op één afspraken worden ingepland -hierbij wordt uitgegaan van individueel initiatief.
  • Aanmelden? Mail naar alumnicommissie.uhsk@gmail.com.