Carcom: Informele Carrièreborrel / Casual Career Drinks

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
8 dec. 2020 19:30 - 22:00

Carcom: Informele Carrièreborrel / Casual Career Drinks

Lijkt het je leuk om medestudenten te ontmoeten met dezelfde ambities als jij? Vraag jij je af welke kant je op wil na je studie? Doe dan mee aan het eerste evenement van de Carrièrecommissie dit jaar: de Informele Carrièreborrel!

Op 9 december organiseert de commissie een luchtige online bijeenkomst om studenten met dezelfde interesses te verbinden, ideeën te laten delen, of simpelweg elkaar te leren kennen. De bedoeling is om studenten in virtuele groepjes te plaatsen op basis van hun loopbaanwensen. Voorbeelden zijn: journalistiek, academische wereld, onderwijs, adverteren, curator, overheidsdienst, erfgoed, internationale betrekkingen en consultant, om een paar te noemen. Er zijn vele banen die je na jouw studie kunt gaan doen, en er is geen juiste of onjuiste weg om te volgen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bespreek gerust jouw gedachten met medestudenten tijdens de Informele Carrièreborrel op 9 december, om 19.30 uur via Microsoft Teams.

Schrijf je in via: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeUdv0pfVIfDo2pECWVj-P5AKBPsLgSDSAEClpSSZG2Fs0yJA/viewform?usp=sf_link