Carrièrecommissie: Workshop Netwerken

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
14 nov. 2018 19:15 - 20:30
Locatie
Drift 23 - 104

Carrièrecommissie: Workshop Netwerken

Lieve allemaal,

Na al deze weken van tentamens, deadlines en stress is het wel tijd voor goed nieuws: op woensdag 14 november organiseert de Carrièrecommissie haar eerste workshop!


In Netwerken 101 zul je van alles leren wat van groot belang is voor je toekomst. In een wereld vol met vriendjespolitiek is netwerken cruciaal om na je studie een goeie en leuke baan te vinden. Het is alleen moeilijker dan dat het lijkt. Het gaat namelijk niet alleen om de juiste mensen kennen, maar het gaat ook om hoe jij mensen imponeert.

In deze workshop, gegeven door SPS-NIP, wordt er antwoord gegeven op de volgende vragen: Hoe onderscheid je je van de menigte?
Hoe stel je jezelf op een krachtige manier voor en wat vertel je over jezelf?
Hoe zorg je ervoor dat mensen onthouden wie je bent? Hoe weet je wat anderen jou kunnen bieden en andersom, hoe breng je over wat jij anderen kan bieden? Kortom: deze workshop is de perfecte toevoeging op onze studie en een hele goede voorbereiding op onze toekomst.

Het wordt gezellig, leerzaam, actief én gratis: wat wil een mens nog meer?

De workshop wordt gegeven op woensdag 14 november, begint om 19.15 en duurt tot 20:30 , waarna we door kunnen gaan naar de borrel!

Ben je helemaal enthousiast geworden?

Geef je dan op via de site van de UHSK en dan zien we je graag op 14 november! Liefs, De Carrièrecommissie


 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren