Departementsdagen 2021

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
19 mrt. 2021 07:00 - 21 mrt. 2021 23:00
Locatie
Nederland

Departementsdagen 2021

Dit is de lijst met groepjes die mee gaan op de Departementsreisdagen: Tour de Hollande! Je krijgt binnenkort een mail over betaling etc.!

 

Groep 1:

Pieter van Iwaarden

Livia van Agt

Lennart van der Ree

Julian Dubbeld

 

Groep 2:

Sophie Spindler

Floris van Schaik

Jannika Uittenbogaard

Jeroen Roorda

 

Groep 3:

Dimitris Mitakos

Jasper Schonewille

Sophie Prijs

Artemis Christidi

 

Groep 4 :

Christa Wesselink

Maaike van Dierendonck

 Meryem van Gelder

Lotti Takken

 

Groep 5:

Levi Verbeek

Isa Goosen

Emma van Rotterdam

Daan van Midde

 

Groep 6:

Daphne van Noordt

Anne Thomassen

Anne van de Worp

Merel Broekhuizen

 

Groep 7:

Marjet Poutsma

Kes Achterbergh

Lori Kant

Monika Antal

 

Groep 8:

Emma Rademaker

Joppe van der Veer

Merel van der Heijden

Tirza Smits

 

Groep 9:

Joren Vollaard

Douwe Duvekot

Bram Kuiper

Frank Hills

 

Reserve lijst:

Groep 1:

Kim de Leeuw

Anouk de Lussanet

Eva Koppenol

Sanne Boekholt

 

Groep 2:

Mees van Aanhold

Pim Storm

Maud Berbé

Wietse Beenke

 

Groep 3:

Sem

Maud

Lars

Sofie

 

Groep 4:

Beau Visser

Pedro

Robin

Ianthe

 

 

Enthousiastelingen, reizigers, avonturiers: Welkom!

Een reis lijkt een droom, een fantasie die ver ligt van de werkelijkheid, een waanbeeld of een onbereikbaar doel. Lieve mensen, word maar wakker! De tijd is aangebroken voor de bekendmaking van de Departementsreis 2021! Rekening houdend met de Covid-19 maatregelen en de haalbaarheid van de reis, is gekozen om tijdens deze reisdagen allemaal in Utrecht (of elders bij je ouders) in ons eigen bedje te overnachten! Graag richten wij ons op wat we WEL kunnen doen in deze moeilijke en negatieve tijd. Dus let’s get ready …….. voor de prachtige Departementsreisdagen: Tour de Hollande!

Donderdag 4 februari tot zaterdag 6 februari reizen jullie heel Nederland af en kunnen jullie, met je groepje, aan de hand van allerlei opdrachten/spellen en gezelligheid de winnaar worden van het Departementsreisspel! Waar we precies naartoe gaan blijft voorlopig nog geheim, wie weet kom je er pas tijdens de reis pas achter waar je heen gaat… Wel vertellen we jullie met veel plezier dat we naar….. het noorden, oosten en westen van ons verrassende kikkerlandje gaan!

Zoals gebruikelijk gaan er op de Departementsreis fantastische docenten met ons mee. Dit jaar zullen Karlijn Olijslager en Devin Vartija ons vergezellen tijdens ons avontuur door Nederland! Karlijn Olijslager is docente cultuurgeschiedenis en Devin Vartija is zowel bij cultuurgeschiedenis als, sinds kort, bij politieke geschiedenis actief. De docenten zullen iedereen meenemen in hun enthousiaste verhalen en zullen de reis onvergetelijk interessant maken met hun enorme kennis!

Tijdens deze Departementsreisdagen nemen wij jullie mee door ons prachtige eigen land! In drie dagen reis je samen met jouw groepje langs materieel en immaterieel erfgoed uit ons Nederlands collectieve geheugen. Samen met zowel de gezelligheid als de onuitputtelijke kennis van de docenten gaan we op zoek naar onze eigen lieux de mémoire (plekken van herinnering) binnen al het moois dat Nederland te bieden heeft!

Laat je verassen door je eigen (of niet-eigen) land! Ga met ons mee op deze heerlijke mix tussen cultuur, geschiedenis en gezelligheid!

Tot dan en liefs,

Namens het 95e bestuur en de Lustrumcommissie,

Maartje en Nienke

 

Praktische informatie:

 • Je kunt je inschrijven op 17 December van 10:00 tot 11:00 via de Google Forms link die tegen die tijd in het evenement op de website (uhsk.nl) zal staan! Daarna zal een (indien nodig) loting van de groepjes plaatsvinden en zal de lijst online geplaatst worden! 9 groepen van 4 zullen meekunnen op de reis! (36 mensen)
 • De reis kost €50 pp. Deze prijs is inclusief alle musea/uitstapjes en avondeten op de laatste avond. De prijs is exclusief de kosten van het openbaar vervoer op de eerste twee dagen.
 • Heb je een museumkaart? Dan kost de reis voor jou €30! Vermeld dit bij je inschrijving!
 • Je meld je aan als groepje van 4! Kleinere groepjes zijn niet toegestaan. Kan iemand uit je groepje op 1 of meerdere dagen niet? Zoek dan zelf een vervanger voor die dagen en regel onderling dat je de kosten eerlijk verdeelt.
 • De reis is exclusief overnachting! In de avond reis je dus terug naar Utrecht (of elders) om thuis te slapen!
 • Donderdag en vrijdag reizen we met het openbaar vervoer. Dit is voor eigen kosten! (slim dus om je studentenkaart dan even op Week-ov te zetten.)
 • Zaterdag reizen we met de bus! Dit zit bij de prijs inbegrepen.
 • 28 januari is een (waarschijnlijk online) lezing/avond over het thema en over de reis! De lezing zal waarschijnlijk beginnen rond 19:30. Be there!

 

Covid-19:

De reis kan uiteraard alleen doorgaan mits dit passend is in de corona richtlijnen. Voor ieders veiligheid zijn de volgende regels van toepassing:

 • Houd, ook binnen je groepje, altijd 1,5 meter afstand.
 • Houd je aan de afgesproken tijden met de organisatie en de musea om drukte te vermijden.
 • Heb altijd (schone) mondkapjes bij je en zet deze ook correct (over neus en mond) op in het OV en op de andere aangegeven plekken!
 • Houd je, vanzelfsprekend, aan de regels van de locaties waar we heen gaan en aan de richtlijnen van het RIVM.