All-In

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
28 mrt. 2022 17:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
96ste Bestuur des Utrechtse Historische Studentenkrings (2021-2022)
Datum
30 mrt. 2022
Locatie
Oudegracht aan de Werf 97

All-In

Een nieuwe datum! 

  • Wat: Een avond feesten!
  • Wanneer: 30 maart 
  • Wat kost het: €6,-
  • Meld je aan om op de wachtlijst te komen!

Het jaarlijkse All-In feest is weer terug! Op 30 maart zullen we een avond op grootse wijze feestvieren met leden van verenigingen A-Eskwadraat, Alcmaeon, Proton, en natuurlijk de UHSK. Onder genot van de muziek van een line-up die later bekend wordt gemaakt zullen we er een prachtige avond van maken in De Werfkelder (Oudegracht aan de Werf 97). De tijd van aanvang wordt, afhankelijk van de maatregelen, dichterbij de datum bekendgemaakt.

Nog geen kaartje gekocht, maar wil je wel komen?
Meld je aan voor dit evenement om op de wachtlijst te komen! Er komen mogelijk nog een aantal extra kaartjes beschikbaar. Het is nog niet duidelijk hoeveel kaartjes dit zullen zijn, dus een plek op de wachtlijst is helaas geen garantie op een ticket. Zodra er een ticket voor je beschikbaar komt krijg je een mail over hoe je je kaartje kan claimen.

Al een kaartje gekocht?
Iedereen die al een kaartje had gekocht voor de oude datum (30-11-2021) kan zijn ticket behouden! De kopers hebben hierover mail ontvangen met verdere uitleg. Het komt hier op neer:

  • Je ticket is nog steeds geldig voor de nieuwe datum van het feest.
  • Als je niet meer kan/wil op de nieuwe datum kan je mailen naar info@uhsk.nl om je ticket te annuleren en je geld terug te krijgen. Het is niet de bedoeling om je kaartje zelf door te verkopen achter het bestuur om. Er is namelijk een wachtlijst.
  • Je oude papieren ticket (als je die al had opgehaald) hoef je niet te bewaren. Er komen nieuwe kaartjes voor de nieuwe datum.
  • Er is bijgehouden wie een ticket heeft gekocht. Zodra we de nieuwe papieren tickets hebben hoor je meer over hoe je de jouwe kan ophalen.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren