AFGELAST /// UHSK ExCom: Grote Reis Wenen Budapest

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Excursiecommissie 2019-2020
Vanaf
10 apr. 2020 10:50:00
Tot
18 apr. 2020 10:50:00

AFGELAST /// UHSK ExCom: Grote Reis Wenen Budapest

 

 

Lieve UHSK’ers,

De geest is afgelopen woensdag uit de fles gekomen, de bestemming voor de Grote Reis is bekend! Dit jaar zullen we op deze reis namelijk Wenen en Boedapest gaan verkennen! In deze twee steden zullen wij ons van 10 t/m 18 april 2020 gaan huishouden. Het feest zal dus aanvangen op 10 april op luchthaven Eindhoven Airport, waarvandaan wij richting Boedapest zullen gaan vliegen. 

Na een vlucht van iets meer dan twee uurtjes zullen we tegen de avond aankomen in Boedapest! Hiervandaan zullen we ons via een bus en een tocht van ongeveer drie uur laten brengen in de hoofdstad van Oostenrijk en de klassieke muziek, Wenen! Voor deze stad heeft de Excom een mooi programma opgesteld, waarmee we al het moois van Wenen zullen gaan ontdekken! Om een dagje aan de drukte van de stad te ontsnappen is er een dagtrip gepland. Deze zal ons meenemen naar Hardegg en het nationale park Thayatal. 

Na vier dagen Wenen te hebben verkend is het op dinsdag tijd voor de volgende stad, Boedapest! Als de hoofdstad van dit land representeert zij trots haar rijke geschiedenis en vele mooie gebouwen en monumenten. Er is een uitgebreid programma opgesteld door ons als Excom, waarin we het beste van de stad zullen gaan combineren! We beperken ons echter niet alleen tot de glorie van Boedapest zelf, maar banen ons ook buiten de gebaande paden op onze dagtrip. Op deze trip zullen wij het Balatonmeer gaan bezoeken. 

Na er twee steden, twee landen en acht dagen op te hebben zitten, zullen we helaas weer landinwaarts moeten keren. Met mooie herinneringen, nieuwe ervaringen en prachtige foto’s zal een vliegtuig ons gaan vervoeren naar de thuishaven. Tegen de namiddag van 18 april zullen we gaan landen op Eindhoven Airport, waarna onze reis geheel gecompleteerd is!

De inschrijving voor deze trip zal op 9 januari 2020 aanvangen. Deze zal vanaf 10.00 uur gaan plaatsvinden op de UHSK kamer. Zorg dat je er op tijd bij bent, want anders bestaat er een kans dat je niet met ons mee zal kunnen gaan! Het mooie pakket zal 450 euro gaan kosten. In dit bedrag zit al veel inbegrepen: de vliegreis, de busreizen, het verblijf en een gevarieerd cultureel programma, het zit er allemaal in. Daarnaast zal het bedrag in twee termijnen betaald gaan worden. Over de precieze gang van zaken betreft betaling en de loting zal later nog een bericht volgen. Laatste punt van belang bij de inschrijving is om je paspoort mee te nemen naar de inschrijving, deze zal daar voor nodig zijn!

We verheugen ons nu al ten zeerste op deze reis en hopen jullie allemaal te zien op 9 januari!

Veel liefs, 
De Excursiecommissie