ExCom: Kleine Reis Brugge

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Vanaf
22 nov. 2019 19:00:00
Tot
24 nov. 2019 19:00:00

ExCom: Kleine Reis Brugge

 

Lieve UHSK’ers, 

En dan is het moment daar, de bestemming van de Kleine Reis is bekend! We gaan met z’n allen naar de mooie stad Brugge! Hier zullen wij in het weekend van 22 t/m 24 november 2019 gaan verblijven. Op 22 november zal het grote feest beginnen en zullen wij om stipt 14.30 uur vertrekken vanaf het busstation Moreelsepark in Utrecht. 

Na een rit van ongeveer drie uur zullen we daarna aankomen in Brugge, met haar prachtige grachten, grote markt en natuurlijk de Belfort-toren. Van deze bezienswaardigheden en nog veel meer zullen wij dit weekend gaan genieten: wij hebben als Excom namelijk een zeer gevarieerd programma opgesteld, waarin we het beste van de stad met elkaar combineren. Het programma biedt op cultureel, sociaal, culinair en feestelijk vlak van alles!

Na een mooi verblijf te hebben gehad in Brugge zullen we op 24 november weer landinwaarts keren. Voldaan en nagenietend zullen we om 16.30 uur met de bus wegrijden. Hiermee zullen we na opnieuw een rit van drie uur aankomen in Utrecht. 

Al dit moois gaat 80 euro kosten. In deze 80 euro zit veel inbegrepen: busreis, verblijf, het diner op zaterdagavond en een gevarieerd cultureel programma, het zit er allemaal bij in. 

De inschrijving voor deze trip zal op 29 oktober 2019 van start gaan; deze zal plaatsvinden vanaf  10.00 uur in de UHSK kamer. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent, want anders is er kans dat je niet met ons mee zal kunnen gaan!
We hanteren hetzelfde lotingssysteem als vorig jaar en hier zal later nog bericht over volgen. Daarnaast zijn van de 50 plekken er 21 gereserveerd voor eerstejaars studenten. We hopen dan ook dat veel van deze eerstejaars met ons mee zullen gaan op deze mooie reis, om de stad Brugge en de UHSK beter te kunnen leren kennen!

Wij verheugen ons er op om jullie allen op 29 oktober om 10.00 uur te zien tijdens de inschrijving!
De Excursie Commissie