Excom Trip: Ameland!

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Excursiecommissie 2020-2021
Datum en tijd
16 jul. 2021 12:10 - 19 jul. 2021 12:15
Locatie
Ameland

Excom Trip: Ameland!

Either two self tests (11th and 16th) or a PCR (48 hours) are required 

 

 

EXCOM is eindelijk terug!!! 16-19 juli zullen we weer afreizen naar het mooie Ameland. We hebben ontzettend veel zin om weer een reis voor jullie te mogen organiseren, maar helaas zijn we nog niet helemaal af van COVID. Vandaar dat er een paar dingen belangrijk zijn om te melden:  

-Van Iedereen wordt gevraagd voor de reis óf een PCR-test óf een antigen-test (antigen = de test die makkelijk in winkels te verkrijgen is) te doen. De PCR-test mag niet ouder zijn dan 48 uur en de antigen-test moet zowel 5 dagen voor de reis (11e) als de ochtend van de reis zelf (16e) gedaan worden.

-De inschrijving start op 25 juni om 10:00 uur met een paar aanpassingen. De inschrijving zal alleen maar online op de UHSK website plaatsvinden, waarbij wie het eerst komt, het eerst maalt. Er wordt geen voorrang gegeven aan bepaalde jaargroepen. 

-Je schrijft je individueel in, maar omdat er nog steeds afstand gehouden wordt, is het misschien fijn om wat vrienden te kennen die ook gaan. Zoals we allemaal weten, is het wat lastiger om in deze tijden nieuwe mensen te leren kennen. 

-Op dit moment denken we dat er 55 mensen mee kunnen. De reservelijst geeft ons echter de mogelijkheid om later, wanneer we denken dat het veilig genoeg is, extra mensen toe te voegen. 

-Er is een reservelijst beschikbaar voor degenen die te laat zijn met inschrijven. 

-De 1,5 meter maatregel blijft te allen tijde gelden. Als er nog steeds sprake is van een mondkapjesplicht zullen we hier rekening mee houden en waar nodig een mondkapje dragen. 

De site blijven we updaten met informatie over hoeveel mensen er mee kunnen, de prijs en verdere voorbereidingen. Helaas kunnen we jullie geen rij zien vormen in de UHSK kamer zoals gewoonlijk, maar we zijn er online op 25 juni om 10:00 uur in geest bij. We kijken er naar uit om jullie te zien op Ameland. Voel je vrij om te mailen naar excursiecommissie@uhsk.nl met eventuele vragen. Jullie horen snel meer van ons.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren