FeCo: Renaissance

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Feestcommissie
Vanaf
13 dec. 2018 22:00:00
Tot
14 dec. 2018 04:00:00
Locatie
K-Sjot

FeCo: Renaissance

FeCo Renaissance odz: Wie blaas jij een nieuw leven in?

De dag die je wist dat zou komen, is eindelijk hier. Het is tijd dat de FeCo terugkeert naar de plek waar een hoop legendarische feesten zijn gegeven, de plek waar menig geschiedenisstudent flink de weg kwijt is geweest, de plek waar prachtige herinneringen zijn gemaakt en de plek waar je moet uitkijken dat je bij de wc’s niet op je smoel gaat: het K-Sjot. Op het moment dat jullie deze grimmige biergrot na meer dan een jaar weer mogen binnenwandelen, zal het voelen alsof jullie opnieuw geboren worden. Wij presenteren dan ook met veel trots: FeCo Renaissance.

Onder de zinspreuk ‘Wie blaas jij een nieuw leven in?’ zullen op donderdag 13 december de poorten van het K-Sjot speciaal voor jullie wijd openstaan. Eenmaal binnen zal het meteen voelen alsof je je thuis hebt gevonden. Iedereen in het K-Sjot zal voelen als een nieuw familielid met precies dezelfde instelling als jij: keihard het nieuwe leven vieren. Je dorst zal hier niet met melk, maar met een goudgeel wonder worden gelest. Wie weet vind je nog wel iemand die graag jouw baby zou willen zijn…

Dus doe je pruik op of je slabbetje om; met dit thema kun je allerlei kanten op. Wij zien jullie graag op 13 december bij de wedergeboorte van de UHSK. Er is geen reden om niet te komen, je hebt immers nog een heel leven voor je.

Tot dan!

Onze sponsoren