UBO + OC Panel: De onderwijsvisitaties

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
UHSK voor Beter Onderwijs 2018-2019
Datum en tijd
19 feb. 2019 19:30 - 21:30
Locatie
D25 002

UBO + OC Panel: De onderwijsvisitaties

It’s the most wonderful time of the year!

Want De onderwijsvisitaties komen er aan! Dit betekent dat de inspectie onze geweldige opleiding komt bekijken. Omdat de inspectie dit niet alleen kan, willen ze ook input van de studenten hebben. Wil jij nou de held zijn die de inspectie helpt? Of wil je gewoon lekker zeiken op het onderwijs? Dit is je kans!

Dit is die once in a life time kans om een keer de Caracal naast je neer te leggen en gewoon het hele onderwijs onder de loep te nemen. Hoewel de Caracal erg belangrijk is, deze kans doet zich maar eens in de zoveel jaar voor. Zeker in deze onzekere tijden is het belangrijk om je stem te laten horen. Dat kan nu in een lokaal overgoten met lekkernijen in plaats van een koude tocht door Den Haag. Kom op 19 februari ook discussiëren.

Wordt lid van het 'Fellowship of the Studentenhoofdstuk' op zijn tocht om de geschiedenis opleiding van Midden-Utrecht te redden! Er is meer eten dan alleen Lambas brood! Krijg je toch nog je second breakfast. De onderwerpen zullen volgen, zodat je je helemaal mentaal kan voorbereiden.

Zaal: D25 - 002 (63)

Datum: di 19 februari

Tijdstip: 19.30 -21.30

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen