UHSK: Batavierenrace

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
94ste bestuur des Utrechtse Historische Studentenkrings (2019-2020)
Vanaf
1 mei 2020 18:00:00
Tot
3 mei 2020 12:00:00
Locatie
Enschede

UHSK: Batavierenrace

“Talent wins games, but intelligence and teamwork wins championships”

Iedereen weet dat deze motivational quote voor een estafetteloop lariekoek is. Maar wij hebben JOU nodig om de grootste estafetteloop van Nederland aan te vallen. De Batavierenrace staat in 2020 voor het eerst op de agenda van de UHSK.

De Batavierenrace is de grootste estafetteloop van Nederland, waarin 25 deelnemers in 25 etappes in totaal 175 kilometer hardlopen van Nijmegen naar Enschede. De etappes variëren van 4 kilometer tot en met 10 kilometer, dus er is voor elke (dood)loper wat wils.

De beloning na de Batavierenrace zal groots zijn. Eenmaal aangekomen – natuurlijk als winnaars – wordt het grootste studentenfeest (lees: festival) van Nederland georganiseerd, waar maar liefst 13.000 studenten eens goed op de wedstrijd zullen nabeschouwen. Hier wil je bij zijn!

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@uhsk.nl! Verdere informatie volgt later. Het Bestuur zal in de komende maanden hardlooptrainingen faciliteren om ervoor te zorgen dat iedereen in topconditie aan de start staat.

Wat? De Batavierenrace!
Wanneer? 1-3 mei
Waar? Tussen Nijmegen en Enschede

Kosten? Ongeveer 35 euro. Deelname aan de Batavierenrace, het Batavierenfeest, overnachting op de camping, vervoer en voedsel zijn bij de prijs inbegrepen.

Wat houdt de Batavierenrace in:

https://youtu.be/Y-OaFV-EcuE

Aftermovie 47e Batavierenrace (2019):

https://www.youtube.com/watch?v=JPuuxl2ti38

En neem anders nog een kijkje op de site: https://www.batavierenrace.nl/