UHSK: Kerstmarkt

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
94ste bestuur des Utrechtse Historische Studentenkrings (2019-2020)
Datum en tijd
19 dec. 2019 18:00 - 21:00
Locatie
UHSK-kamer

UHSK: Kerstmarkt

It’s the most wonderful time of the year

Als Sinterklaas weg is, dan komt de Kerstman aan. Kerstmis begint bijna! Gezellig met de familie zijn. Leuk! Maar voordat de Kerstvakantie ingaat, komt de UHSK ook nog eenmaal gezellig bijeen op de Kerstmarkt (en de FeCo daarna!). Kom voor een schamel bedrag van 5 euro een hapje en een drankje doen op de Kamer.

We zullen met de Kerstmarkt geld ophalen voor een goed doel! Het goede doel dit jaar is Stichting MIND, dat hulp biedt aan mensen met psychische en psychosociale problemen. Deze stichting doet onderzoek naar psychische klachten, biedt een hulplijn, voert actie en geeft psychische problemen een stem in de politiek. Het opgehaalde geld op de Kerstmarkt wordt in combinatie met het opgehaalde geld van de Batavierenrace aan het einde van het jaar overhandigd aan Stichting MIND.

Meerdere commissies dragen bij aan een geslaagde Kerstmarkt. De MusiCie voorziet de avond van muzikaal vernuft, terwijl de GaCo het galathema bekendmaakt! Als kers op de taart geeft de ExCom alvast een voorproefje (?) van de Grote Reis.

Vermoedelijk verlaat je de Kerstmarkt niet met lege handen. Voor deze 5 euro krijg je namelijk niet alleen maar een gevulde maag, maar ook nog eens een lot voor de loterij! Daarmee maak je kans op fantastische prijzen, zoals bijvoorbeeld een plekje op de lijst voor de Grote Reis of bijvoorbeeld een kaartje voor het Gala.

Daarnaast zullen er voor €1 ook nog losse lootjes worden verkocht zodat je winstkansen alleen maar groter worden! Aanmelden kan door €5,00 over  te maken naar NL45 TRIO 0379 4550 80 o.v.v. je naam en ‘Kerstmarkt’, je kan je kaartje dan ophalen op de UHSK-kamer. Het is ook mogelijk om daar te pinnen. Let op: er is maar plek voor 40 man!

Hopelijk zien we jullie daar!

Datum: 19 december

Tijd: 18:00u - 21:00u

Locatie: UHSK-kamer

Prijs: €5,00

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien