UHSK: Wekelijkse Borrel

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
29 sep. 2020 19:00 - 22:00
Locatie
Stadsgenoot

Hoi!

Let op: er is een tweede evenement voor eerstejaarsplekken! (Als die vol zijn mag je je natuurlijk ook hier aanmelden)

Het is tijd voor de tweede borrel van het jaar! Deze borrel zal dinsdag 29 september plaatsvinden en duurt van 20:00 tot sluit. We zullen gaan borrelen in de stadsgenoot. Dinsdag 6 oktober zitten we ook nog op dinsdag in de stadsgenoot, daarna gaan we traditioneel naar de woensdag! Vanwege corona is het nodig om je vooraf in te schrijven, er zijn 22 plekken beschikbaar. Het is belangrijk dat je je dus aanmeld als je komt en afmeld als je niet komt, om plek vrij te maken voor iemand anders! Bij de stadsgenoot hebben we 10% korting op alle drankjes! Kom en enjoy!

Let op: in de tijden van covid-19 is het belangrijk dat wij met elkaar zorgen voor een veilige omgeving voor iedereen! Kom dus niet als je klachten hebt, houdt anderhalve meter afstand van elkaar, blijf zitten op de daarvoor bedoelde zitplaatsen en blijf niet in het looppad staan als je iemand tegen komt! Bij de stadsgenoot hoef je niet aan de bar te bestellen, dus je staat alleen op om naar de wc te gaan of om van plaats te ruilen met iemand anders!

Ben je vorige week al op de borrel geweest? Dan is het lief om iemand anders even de tijd te geven om zich aan te melden! Is er op de dinsdag zelf nog plek? Dan ben je uiteraard meer dan welkom om je lekker aan te melden!

Wij hebben er zin in, meld je aan en kom lekker borrelen met ons!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien