Nieuws

De UHSK is overgestapt naar Triodos Bank!

De UHSK is overgestapt naar Triodos Bank!

Vanaf 7 januari 2019 werkt de UHSK met het nieuwe rekeningnummer NL45 TRIO 0379 4550 80Dit is wat je erover moet weten. 

Waarom Triodos Bank?

Triodos investeert in duurzame, groene en eerlijke projecten. Dit sluit goed aan bij het streven om de UHSK zo duurzaam mogelijk te maken en daarom is vorig jaar besloten een overstap te maken naar Triodos Bank. Voor meer informatie over de projecten waarin Triodos investeert, kun je een kijkje nemen op deze website.

Wat betekent dit voor mij?

Als je ervoor kiest om de entreeprijs van UHSK-evenementen via een bankoverschrijving te betalen, betekent dit dat je vanaf nu de entreeprijs naar de nieuwe betaalrekening moet overmaken. Als je per ongeluk een foutje maakt, is dat niet zo erg: het oude rekeningnummer blijft nog een jaar lang in werking en overschrijvingen zullen automatisch worden doorgevoerd naar de nieuwe rekening. Toch is het handig om eraan te wennen voortaan het nieuwe Triodos-nummer te gebruiken voor transacties.

Voor ondertekende incasso's en de betaling van de lidmaatschapscontributie heeft de overstap geen gevolgen, deze zullen gewoon worden uitgevoerd.

Overige informatie

Het bestuur heeft besloten met de inning van de jaarlijkse lidmaatschapscontributie te wachten tot de Triodos-rekening was aangemaakt en volledig functioneerde. Doordat dit meer tijd in beslag nam dan verwacht, is de contributie niet op het gebruikelijke moment in december afgeschreven. Naar verwachting zal dit in de eerste weken van januari gebeuren. Wanneer dit moment zover is, ontvang je een e-mail waarin de incassodatum wordt aangekondigd. 

Als je een vraag hebt over de overstap naar Triodos Bank, kun je altijd een mailtje sturen naar info@uhsk.nl. We zullen proberen je zo goed mogelijk te woord te staan.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen