Samenwerking

​De Utrechtse Historische Studentenkring (UHSK) is de in 1926 opgerichte studievereniging van de opleiding Geschiedenis aan de Universiteit Utrecht. Deze studievereniging houdt zich actief bezig met ontplooiing van studenten op verschillende gebieden. Met meer dan 1300 leden en ruim twintig commissies heeft de Utrechtse Historische Studentenkring veel te bieden aan zijn partners. Door het jaar heen worden er ongeveer negentig activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten bestaan uit lezingen, reizen, feesten, symposia en voorlichtingen. Naast deze activiteiten is er wekelijks een borrel waar rond de vijftig personen op af komen. Ook heeft de UHSK zijn eigen kamer op de universiteit, waar onder andere alle vergaderingen worden gehouden. Als laatste zijn er nog verschillende media via welke wij leden kunnen bereiken. Zo zijn er twee verenigingsbladen, een Facebook pagina en een nieuwsbrief.

Geschiedenisstudenten zijn breed opgeleide studenten met veel interesses, zoals literatuur, binnen- en buitenlandse politiek, kunst, reizen en het bezoeken van lezingen. Geschiedenisstudenten worden kortom opgeleid tot kritische en maatschappelijk geëngageerde studenten. De UHSK wil hierop inhaken en daaraan kunt u een bijdrage leveren. Onze activiteiten worden gefinancierd door de contributie van leden en door de verkoop van studieboeken.

Geïnteresseerd?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste bedrijven met wie wij een geschiedenisgerichte activiteit kunnen organiseren. Daarnaast bieden wij een groot netwerk van studenten waarbinnen u uw bedrijf kunt promoten.

De UHSK beschikt over diverse communicatiekanalen via welke wij uw bedrijf zichtbaar kunnen maken. Dit zijn onder andere:

- Website

- Sociale media (Facebook, Instagram)

- Maandelijkse nieuwsbrief aan alle leden

- Ons verenigingsblad ‘Argus’

- Ons wetenschappelijk tijdschrift ‘De Aanzet’

Naast adverteren kunt u ook (hoofd)sponsor worden van één van onze activiteiten zoals onze buitenlandse reis, congressen, lezingen, workshops of carrièredagen.

Mocht u zelf ideeën hebben over een leuke samenwerking kunnen we altijd samen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn.

Contact

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met:

Sjoerd van Hoenselaar

Commissaris Extern 2018-2019

@: info@uhsk.nl

​ T: +31(0)30 253 6449

Samenwerkingsbrochure UHSK

Bestandsnaam Bestandsgrootte
Samenwerkingsbrochure_UHSK1.pdf 596.4 kB

Onze sponsoren