Vertrouwenspersonen

WhatsApp_Image_2019-11-22_at_15.38.12.jpeg
WhatsApp_Image_2019-11-22_at_15.38.21.jpeg

Mijn naam is Sjoerd van Hoenselaar, ik ben 22 jaar en kom uit Venray.

Ik woon nu meer dan drie jaar in Utrecht en zit in het vierde jaar van de Bachelor Geschiedenis. Ik heb mij binnen de studie gespecialiseerd in eigentijdse geschiedenis en conflict. Binnen de UHSK heb ik veel mooie dingen mogen doen zoals de Excursiecommissie en een bestuursjaar als Commissaris Extern.

Nu ik wat verder in mijn studie ben en het een en ander te weten ben gekomen over het leven als student, ben ik verheugd dat ik nu de rol van vertrouwenspersoon mag vervullen. Samen met Maaike ga ik mijn best doen om op een laagdrempelige en integere manier een aanspreekpunt te vormen, zowel binnen als buiten de vereniging. Het gaat hierbij niet alleen maar om problemen die je ondervindt met je studie, maar ook in je dagelijkse leven.

Als we er zo snel niet uitkomen zullen wij in staat zijn om je door te verwijzen naar een ander specifiek hulppunt. Voel je dus niet bezwaard om contact met ons op te nemen (mailen, bellen of appen) als je er zelf even niet meer uitkomt.

Mijn naam is Maaike van Dierendonck, ik ben 21 jaar en kom uit Heemstede.

Sinds 2 jaar woon ik in Utrecht en ik zit inmiddels in mijn derde jaar van geschiedenis met de track internationale betrekkingen.

Ik heb een tijdje geroeid in Utrecht en ik organiseer samen met de Excursiecommissie de reizen van de UHSK. Sinds dit jaar vervul ik tevens de rol van een van de twee vertrouwenspersonen binnen de vereniging. Bij ons kun je in vertrouwen terecht met iets wat je dwars zit of waar je je niet goed bij voelt. Dit kunnen problemen van alle aard zijn en als we er samen niet uit komen kunnen wij je doorverwijzen naar de juiste plekken waar ze je verder kunnen helpen.

Als vertrouwenspersoon mag je me altijd benaderen voor een afspraak, via de app of over de mail.


De vertrouwenspersonen kunnen op het volgende e-mailadres bereikt worden:

Maaike van Dierendonck - vertrouwenspersoonv@uhsk.nl

Sjoerd van Hoenselaar - vertrouwenspersoonm@uhsk.nl

Ethische Code Vertrouwenspersonen

Bestandsnaam Bestandsgrootte
Ethische_Code_Vertrouwenspersoon_1.pdf 190.8 kB

Onze sponsoren