Vertrouwenspersonen

IMG_8589.JPG
IMG_20211104_122448.jpg

Mijn naam is Ricarda Frerick, ik ben 21 jaar en kom uit Oegstgeest. 

Sinds een jaar woon ik nu alweer in het mooie Utrecht, waar ik al sinds 2018 rechten en sinds 2020 geschiedenis studeer. Op het moment zit ik dus in mijn tweede jaar geschiedenis en volg ik de track Fundamenten van Europa. 

Waar ik afgelopen jaar evenementen samen met de Eerstejaarscommissie (EJC) heb georganiseerd, doe ik dat dit jaar samen met de Historische Evenementen Commissie en de Symposiumcommissie. Daarnaast zal ik vanaf dit jaar, samen met Robin, de rol van vertrouwenspersoon vervullen binnen de UHSK. Wij bieden je graag een laagdrempelige mogelijkheid om je zorgen en/of problemen op een vertrouwelijke manier te delen. Of het nou gaat om een situatie op de uni, binnen de vereniging of buiten de studie om, wij bieden je graag een luisterend oor en een veilige plek om je hart te luchten. Samen kunnen we kijken naar mogelijke oplossingen en mochten we er niet uitkomen, zijn we ook in staat je door te verwijzen naar de juiste hulpinstantie. 

Dus schroom niet om Robin of mij te benaderen (via de mail of Whatsapp) als je iets dwars zit en je graag bij iemand je verhaal kwijt wilt. We staan voor je klaar!

Hoi! Mijn naam is Robin Schurink, ik ben 22 jaar en kom uit Heerde.

Ik zit in mijn vierde jaar van mijn Bachelor en heb sinds het begin hiervan in Utrecht gewoond. Tijdens mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in internationale betrekkingen en heb ik een minor in PPE (Politics, Philosophy and Economics) gedaan.

Binnen de UHSK was ik een lid van de Dramacommissie en de UHSK voor Beter Onderwijs (UBO). Dit jaar maak ik ook deel uit van de International Committee. Daarnaast ben ik, samen met Ricarda, ook een vertrouwenspersoon. Wij geven veel om de vereniging en haar leden, en daarom zijn wij erg blij om de mogelijkheid te hebben om iedereen die worstelt met een probleem een plek te geven om hierover te komen praten. Hoewel ik een vertrouwenspersoon specifiek voor internationals ben kan iedereen bij mij terecht.

Waar je ook hulp mee nodig hebt kan je altijd bij mij en Ricarda terecht. Neem contact op via Whatsapp of email en aarzel niet!


De vertrouwenspersonen kunnen op het volgende e-mailadres bereikt worden

Ricarda Frerick - vertrouwenspersoonv@uhsk.nl

Robin Schurink - vertrouwenspersoonm@uhsk.nl

Ethische Code Vertrouwenspersonen

Bestandsnaam Bestandsgrootte
Ethische_Code_Vertrouwenspersoon.pdf 195.2 kB


Vacature Vertrouwenspersonen

Bestandsnaam Bestandsgrootte
Vacature_Vertrouwenspersonen_Correct.pdf 13.1 kB

Onze sponsoren