Sponsoren & Partners

Zakelijk

De UHSK is de centrale plek voor de Utrechtse geschiedenisstudent. Wij streven er ook naar om de verbondenheid tussen student, stad en organisaties te versterken. Daarom staan wij altijd open voor nieuwe, professionele samenwerkingen. Als centraal aanspreekpunt voor Utrechtse geschiedenisstudenten kan de UHSK zich bewijzen als lucratieve partner voor een breed palet aan bedrijven en organisaties.

Met 1400 leden is de UHSK de grootste studievereniging binnen de faculteit geesteswetenschappen. Dit biedt onze partners verschillende effectieve en gerichte promotiemogelijkheden. Zo verschaffen wij advertentieruimte in onze tijdschriften: de Argus (verschijnt 4 keer per jaar) en de Aanzet (verschijnt 3 keer per jaar). Ook is op onze drukbezochte UHSK-Kamer ruimte voor posters of andere promotiemogelijkheden. Ook kan er worden gedacht aan digitale promotie via onze verschillende mediakanalen zoals Instagram (ongeveer 1000 volgers) of de vacaturebank op de website (700 actieve gebruikers). Meer informatie over promotiemogelijkheden via de UHSK is te vinden op de webpagina ‘promotiemogelijkheden’ of in onze Promotiefolder. 

Voor een intensievere samenwerking gaat de UHSK ook partnerschappen aan. Wij streven ernaar om samen met onze partners langdurige samenwerkingen te bewerkstelligen waar beide partijen profijt uit halen. Een partnerschap wordt daarom door onze Commissaris Extern persoonlijk afgestemd op de wensen en voorkeuren van uw organisatie. Met 23 commissies, een groot scala aan evenementen en 1400 gemotiveerde leden hebben wij onze partners veel te bieden. Meer informatie over partnerschappen is te vinden op de webpagina ‘partnerschappen’ of in onze Partnerfolder. 

Contact

Wilt u graag partner worden van de UHSK of inhaken op onze mediakanalen? Schroom niet contact op te nemen.

Boris Wesseldijk

Commissaris Extern 2023-2024

@: info@uhsk.nl

​ T: +31 30 253 64 49