Gildes

Fotografengilde

Het fotografengilde is in essentie een groep van fotografen die zich beschikbaar stellen om op evenementen foto's te maken. Een gilde is anders dan een commissie, in de zin dat er binnen een gilde geen hiërarchie bestaat en er minder verplichtingen aan vast zitten. Het is geheel vrijblijvend, daardoor is het mogelijk om gedurende het jaar het gilde te verlaten of je er bij aan te sluiten.
Als je lid bent van het fotografengilde, zit je in onderstaande Whatsappgroep. Hier wordt je gevraagd of je beschikbaar bent tijdens specifieke evenementen. Vaak zijn er maar een of twee fotografen nodig per evenement.

Indien je aan wil sluiten, mail dan info@uhsk.nl.

UHSK_foto_onderweg.jpeg

​Portretgilde

Het portretgilde is in essentie een groep van interviewers en schrijvers die zich beschikbaar stellen om UHSK-leden te interviewen en om over hen een instagrampost te schrijven.
Een gilde is anders dan een commissie, in de zin dat er binnen een gilde geen hiërarchie bestaat en er minder verplichtingen aan vast zitten. Het is geheel vrijblijvend, daardoor is het mogelijk om gedurende het jaar het gilde te verlaten of je er bij aan te sluiten.
Als je lid bent van het portretgilde, zit je in onderstaande Whatsappgroep. Hier wordt je gevraagd of je beschikbaar bent om mensen te interviewen, en dit interview om te schrijven tot post van+/- 300 woorden.

Indien je aan wil sluiten, mail dan info@uhsk.nl.

PORTRAIT.jpg