Stages & Vacatures

Tijdens je bachelor of master kun je je naast je studie verder ontplooien door een stage te gaan lopen. Een stage kan een mooie aanvulling zijn op je studievaardigheden en daarnaast doe je er werkervaring mee op, staat het goed op je CV en kun je contacten leggen in het vakgebied waar je na je studie terecht zou willen komen.

Tijdens je bachelor Geschiedenis kan je bijvoorbeeld in je tweede of derde jaar stage lopen. Je kunt daarvoor een gedeelte van je profileringsruimte gebruiken. Ook bij een aantal masteropleidingen van Geschiedenis is er ruimte voor een stage. De opleidingen hanteren verschillende procedures om een stageplek te vinden en om deze in te passen in je curriculum. Tijdens je master kun je hiervoor bij je mastercoördinator terecht. Tijdens je bachelor kun je informatie vragen bij je docenten of bij de stagecoördinator van het Departement, Josi Smit, via scgkg.gw@uu.nl. Op de website van de opleiding vind je bovendien een heel stappenplan dat je kan gebruiken om je stage te regelen. Tot slot heeft de UU heeft ook een overzichtspagina waarop je allerlei stages kunt vinden voor de Geesteswetenschappen.

Vanuit de UHSK willen wij je bovendien ook zoveel mogelijk inlichten omtrent stages, en de beschikbare informatie zo overzichtelijk mogelijk voor je maken. Op de pagina ‘Stages en Vacatures’ wordt daarom een overzicht van huidige vacatures gepubliceerd! Heb je verder vragen? Stuur een mail naar info@uhsk.nl, of kom langs op de UHSK-kamer voor de meest actuele informatie over beschikbare vacatures!