Word Sponser van de UHSK

Zakelijk

De UHSK is de centrale plek voor de Utrechtse geschiedenisstudent. Wij streven er ook naar om de verbondenheid tussen student, stad en organisaties te versterken. Daarom staan wij altijd open voor nieuwe, professionele samenwerkingen. Als aanspreekpunt voor Utrechtse geschiedenisstudenten kan de UHSK zich bewijzen als lucratieve partner voor een breed palet aan bedrijven en organisaties. Graag maken we promotie voor uw bedrijf op verschillende manieren. Lees hier verder wat wij kunnen betekenen!

Met ruim 1500 leden is de UHSK de grootste studievereniging Geschiedenis van Nederland. Tevens zijn we de grootste vereniging binnen onze faculteit Geesteswetenschappen. Dit biedt mogelijkheden voor verschillende effectieve en gerichte promotie voor al onze sponsoren en partners. Zo verschaffen wij advertentieruimte in onze tijdschriften: de Argus (verschijnt vier keer per jaar) en de Aanzet (verschijnt drie keer per jaar). Ook is op onze drukbezochte UHSK-Kamer ruimte voor posters of andere manieren om te promoten. Ook kan er gedacht worden aan digitale promotie via onze mediakanalen zoals Instagram (ruim 1200 volgers), de Stage- en Vacaturebank op de website (700 actieve gebruikers) of in de Nieuwsbrief (gestuurd aan 2200 leden en alumni). Meer informatie staat in onze Partnerbrochure.

Voor intensievere samenwerking gaat de UHSK ook partnerschappen aan. Wij streven ernaar om samen met onze partners langdurige samenwerkingen te bewerkstelligen waar beide partijen profijt uit halen. Een partnerschap wordt daarom door onze Commissaris Extern persoonlijk afgestemd op de wensen en voorkeuren van de uw organisatie. Met 23 commissies, ruim 120 evenementen per jaar en 1500 gemotiveerde actieve leden hebben wij onze partners veel te bieden!

Contact

Word sponsor van de grootste studievereniging geschiedenis van Nederland door contact op te nemen!


Boris Wesseldijk

Commissaris Extern 2023-2024


Mail: info@uhsk.nl

Tel: +31 030 253 64 49