Welkom bij de Utrechtse Historische Studentenkring

Welkom op de website van de studievereniging van de studie geschiedenis aan de Universiteit Utrecht genaamd de UHSK. De Utrechtse Historische Studentenkring (UHSK) is een van de grootste studieverenigingen van Utrecht en de grootste studievereniging voor geschiedenisstudenten in Nederland. De UHSK-kamer is gevestigd in het prachtige centrum van de stad Utrecht. De UHSK heeft een rijke geschiedenis en kent wekelijkse activiteiten. De Studentenkring is en blijft een warm thuis voor rond de 1500 Leden. Ook bieden de commissies een extra uitdaging voor een ieder die actiever wil worden bij de Studentenkring. En met onze 22 commissies is er meer dan genoeg plek. De commissies bieden een podium voor zowel onderwijsgerelateerde activiteiten als gezelligheidsactiviteiten.

Binnen onze Studentenkring heb je een onvergetelijke studietijd en maak je vrienden voor het leven! Ook is het mogelijk om in bepaalde weken uw studieboeken met korting te bestellen! 

Klik hier om lid te worden!

24
jan
Holocaust Memorial Day 2022
  • Educatief
  • Academiegebouw
1
feb
Board Q&A
  • Educatief
7
feb
PolCa Spreker: Burgemeester van Utrecht
  • Educatief
  • T.B.A.
30
mrt
All-In
  • Sociaal
  • Oudegracht aan de Werf 97

Archiveren websiteaccounts

Vanaf 10 januari 2022 zijn alle websiteaccounts van leden die voor 2019 lid zijn geworden gearchiveerd. Dit betekent dat je niet meer in kan loggen op de website. Als je nog wel gebruik wilt maken van je websiteaccount, mail dan naar info@uhsk.nl.

Updates op Whatsapp

Word lid van onze Whatsapp-groep om handige updates te ontvangen, zoals Zoom- en Teamslinkjes!
UHSK-Kamer tijdelijk gesloten

Onder de huidige maatregelen is de UHSK-kamer tijdelijk gesloten. Ook zijn een aantal activiteiten aangepast, verplaatst of afgelast. Houd de Social Media, WhatsApp Events! Chat en de website goed in de gaten voor ontwikkelingen.

We hopen jullie allemaal snel weer te kunnen ontvangen op de kamer!

Onze sponsoren