Welkom bij de Utrechtse Historische Studentenkring

Welkom op de website van de studievereniging van de studie geschiedenis aan de Universiteit Utrecht genaamd de UHSK. De Utrechtse Historische Studentenkring (UHSK) is een van de grootste studieverenigingen van Utrecht en de grootste studievereniging voor geschiedenisstudenten in Nederland. De UHSK-kamer is gevestigd in het prachtige centrum van de stad Utrecht. De UHSK heeft een rijke geschiedenis en kent wekelijkse activiteiten. De Studentenkring is en blijft een warm thuis voor rond de 1500 Leden. Ook bieden de commissies een extra uitdaging voor een ieder die actiever wil worden bij de Studentenkring. En met onze 23 commissies is er meer dan genoeg plek. De commissies bieden een podium voor zowel onderwijsgerelateerde activiteiten als gezelligheidsactiviteiten.

Binnen onze Studentenkring heb je een onvergetelijke studietijd en maak je vrienden voor het leven! Ook is het mogelijk om in bepaalde weken uw studieboeken met korting te bestellen! 

Klik hier om lid te worden!

Geen aanstaande evenementen

Boekverkoop

Voor alle eerstejaarsvakken, verdiepingsvakken uit het tweede jaar en voor de cursus Grondslagen van de geschiedbeofening is het nu mogelijk om boeken te bestellen. Bestellen kan hier

Archiveren websiteaccounts

Vanaf 30 november 2023 zijn alle websiteaccounts van leden die voor 2021 lid zijn geworden gearchiveerd. Dit betekent dat je niet meer in kan loggen op de website. Als je nog wel gebruik wilt maken van je websiteaccount, mail dan naar info@uhsk.nl.

Word Vriend Van de UHSK!

Ben je een alumni, docent, kennis van de
vereniging of een geschiedenisliefhebber die
graag de vereniging wilt steunen? Of ken je zo
iemand? Word Vriend Van de UHSK! Als Vriend
Van kan je met een minimaal donatiebedrag van
€15,00 per jaar de vereniging steunen. In ruil
voor dit bedrag krijgt een Vriend naar keuze
edities van de Aanzet en de nieuwsbrief per
mail. Daarnaast zullen Vrienden worden
uitgenodigd voor de Reüniedag van de UHSK.
Aanmelden voor Vrienden Van? klik hier!

Updates op Whatsapp

Word lid van onze Whatsapp-groep om handige updates te ontvangen!

Listen to the Aanzet Historical Podcast

Listen here!