Digitale Ledenpas Kortingen

Digitale Ledenpas kortingen


Boekhandel Bijleveld

Deze boekhandel bestaat al sinds 1865 en is gehuisvest in een prachtig pand op het Janskerkhof. Hier krijgen UHSK’ers op vertoon van de digitale ledenpas 10% korting alle Engelstalige boeken. Op zoek naar een literaire klassieker of laat je je verrassen door iets anders? Ook uitgezonderd zijn alle studieboeken van een opleiding, deze zijn voor Geschiedenis al voor 10% korting te verkrijgen via Wo4you


Cupp

Aan de Nobelstraat of de Kanaalweg kunnen UHSK-leden terecht voor hun kopje koffie of thee, en wellicht neem je daar een lekker gebakje bij. Toch fijn als je daar ook 10% korting voor krijgt op vertoon van de digitale ledenpas. De korting geldt op de totaalprijs van al je bestellingen. Daarnaast is het mogelijk om met je commissie lekker te gaan vergaderen of een evenement te houden in een van de twee locaties. 


Eazie Voorstraat

Het filiaal aan de Voorstraat van Eazie biedt UHSK’ers op vertoon van de digitale ledenpas 10% korting op de totaalprijs van hun bestelling. Duik in de Aziatische keuken als je zin hebt in een warm tussendoortje, of natuurlijk een goede avondmaaltijd. 


030 Fietsen

Ook aan de Nobelstraat vindt je 030-fietsen voor 10% korting op vertoon van de digitale ledenpas voor een nieuwe fiets, of al je fietsreparaties. Ook accessoires zijn hierbij inbegrepen, bijvoorbeeld een fietsketting of een zadelhoes. 


Chatime Bubble Tea 

Zin in een gezond, maar ook een lekker drankje? Ga nu naar de Lange Elisabethstraat en krijg 15% korting op vertoon van de digitale ledenpas. De korting wordt berekend op de totaalprijs van je bestelling. Chatime biedt ook een loyaliteitskaart aan, waar je 10% bovenop deze digitale ledenpas korting kunt krijgen. 


GYS Voorstraat

Bij het filiaal aan de Voorstraat kun je bij GYS terecht voor 20% korting op het gehele assortiment op vertoon van de digitale ledenpas. Alles is duurzaam geproduceerd, dus bij Gys eet je enkel bewust. Daarnaast ben je als commissie zeer welkom om bij de Voorstraat of de Amsterdamsestraatweg te komen vergaderen of er een evenement te organiseren. De korting geldt niet op vrijdagavond en op de gehele zaterdag. Ook in combinatie met speciale acties wordt er geen korting berekend. 


Dogma Hotdogbar

Bij deze hotdogbar aan de Voorstraat kunnen UHSK’ers terecht voor een hotdog, waar een gratis frietje bij zal worden geserveerd op vertoon van de ledenpas. 


Grand Café de Beuntjes

Net buiten de singel vind je aan de Biltstraat het altijd gezellige Grand Café de Beuntjes. Hier kunnen UHSK’ers op vertoon van de digitale ledenpas een vaste bierprijs verwachten van €2,50 op een vaasje. Een pitcher is standaard €12,50 en ook maaltijden hebben een vaste prijs. Zie hieronder het overzicht. Let op: vaste prijzen gelden alleen na reservering via www.cafedebeuntjes.nl . Mocht je als commissie een zaal willen huren voor een evenement, dan kan dit alleen op maandag, dinsdag en woensdag en hanteert Grand Café de Beuntjes een omzetgarantie van €500,-. 


Alle hoofdgerechten en maaltijdsalades: €12,50

Hoofdgerecht + dessert: €14,50 (uitsluitend voor groepen)

Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert: €17,50 (uitsluitend voor groepen)

Alle frisdranken: €2,50

Vaasje Heineken: €2,50

Pitcher Heineken: €12,50

Glas huiswijn: €4,00


Wine & Wellness Utrecht

In hetzelfde pand als Grand Café de Beuntjes vind je Wine & Wellness Utrecht. Hier kunnen UHSK-leden op vertoon van de digitale ledenpas voor €10 een dag-entree of voor €20 een maandabonnement kopen. Voor dagentree: ga naar www.winewellness.nl en klik bij Reserveren > Wat wilt u boeken? op Verenigingen. Voor maandabonnement: ga naar www.winewellness.nl en kies bij Abonnementen het Maandabonnement Verenigingen. Een abonnement stopt automatisch. 


banner_1.jpg
logocuppcoffee_3.png
logo_465x320.png
logo-zonder-achtergrond-04-1.png
Chatime-Emblem.png
logo-new-1.png
logo_465x320_1.png
sponsor-grand-cafe-de-beuntjes.png
sponsor-wine-wellness.png