Geschiedenis Introductieperiode

Elk jaar wordt er een introductie georganiseerd voor de eerstejaars studenten Geschiedenis. Deze bestaat uit twee delen: het Introductiekamp (2-4 september) en de Facultaire dag (5 september). Tijdens het Introductiekamp maak je kennis met de mensen uit je werkgroep. Tijdens de Facultaire dag maak je samen met je werkgroep kennis met je tutor en wordt je wegwijs gemaakt op de universiteit, onder andere door langs te gaan bij de commissiemarkt van de UHSK. De Introductie Commissie (IC) wordt altijd aangesteld door het Departement Geschiedenis en Kunstgeschiedenis.

Nieuwsgierig naar het programma van de introductie? 
Klik hier om direct naar de website voor nieuwe geschiedenisstudenten te gaan.
Deze link brengt je gelijk naar de pagina over de introductie. Of neem alvast een kijkje op de Instagram van de Introductie Commissie.


Van 7 tot 14 september organiseert de UHSK de Openingsweek. Dit is een week vol evenementen die je een goede start aan het studentenleven geven. Lees hierover meer in ons Evenementenoverzicht.

Voor meer informatie over de opleiding en inschrijving bij de studie kijk hier op de website van de opleiding!


Hieronder vind je de Alternatieve Studiegids 2022-2023. Hierin staat informatie in over de studie, de universiteit en de UHSK. Kortom: een geweldig handvat om je eerste jaar goed te beginnen!
​​​​​​​