Geschiedenis introductieperiode

Elk jaar wordt er voor toekomstige geschiedenisstudenten een introductie georganiseerd. Dit is verdeeld in twee gedeeltes, namelijk het introductiekamp en de facultaire dagen. Tijdens het introductiekamp leer je, je mede werkgroepgenoten goed kennen door de vele activiteiten en feesten die de Introductiecommissie, kortweg de IC, geregeld heeft. De IC wordt elk jaar weer door het Departement Geschiedenis en Kunstgeschiedenis aangesteld. De IC van 2018-2019 bestaat uit de volgende mensen:

Nienke Spaan - Voorzitter

Jan van Rijnbach - Secretaris

Julian Dubbeld - Penningmeester (goeie jongen)

Meryem van Gelder - Commissaris Kamp

Douwe Duvekot - Commissaris Facultairedagen

Alle vijf zijn wij door middel van de studievereniging de Utrechtse Historische Studentenkring, kortweg UHSK, actief betrokken bij de studie Geschiedenis. Door onze betrokkenheid bij de UHSK zijn we ervaren in het organiseren van grote evenementen zoals een introductieweek. Daarnaast zijn we ook goed op de hoogte van hoe je op de beste manier de vrije tijd naast je studie kunt besteden. Mocht je vragen hebben over de studie Geschiedenis, de studievereniging UHSK, vrijetijdsbestedingen in Utrecht of andere zaken, dan kun je altijd bij ons terecht!

Nieuwsgierig naar de introductieweek? Klik hier om direct naar de website van de Introductiecommissie te gaan! Of neem alvast een kijkje op de Facebookpagina van de IC. Voor meer informatie over de opleiding en inschrijving bij de studie kijk op de website van de opleiding hier!