Meeloopdagen

Overweeg je om je in te schrijven voor de bacheloropleiding Geschiedenis of History, maar wil je graag nog de sfeer proeven, een echt college bijwonen of heb je nog vragen aan studenten en docenten? Kom dan een dagje meelopen! Op deze dag zul je een hoor- en werkcollege bijwonen en een stadswandeling maken door Utrecht. Je wordt begeleid door studenten die je vragen kunnen beantwoorden en hun eigen ervaringen met je zullen delen. Aan het eind van de dag heb je hopelijk genoeg informatie om te kunnen bepalen of de bachelor Geschiedenis voor jou een goede keus zal zijn.

De meeloopdagen duren meestal van ca. 10:00 uur tot 17:00 uur. Lunch zal worden verzorgd door de UHSK. Zorg er wel voor dat je een geldig OV bij je hebt, of anders in ieder geval geld voor de bus. Voor vragen over het programma, de opleiding, studeren in Utrecht of over de UHSK kun je ten alle tijden contact opnemen met de Commissaris Onderwijs op onderstaand adres.

Wanneer?

De meeloopdagen van het academisch jaar 2018-2019 hebben allemaal al plaatsgevonden. Mocht je behoefte hebben een keer met een individuele student mee te lopen, neem dan contact op met Christa Wesselink, de Commissaris Onderwijs, dan zal zij kijken of zij iets voor je kan regelen! Zij is te bereiken op info@uhsk.nl.


Onze sponsoren