Kleine Reis: Luxemburg

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Excursiecommissie 2022-2023
Datum en tijd
25 nov. 2022 14:00 - 27 nov. 2022 20:00
Locatie
Luxemburg Stad

Kleine Reis: Luxemburg

Beste UHSK leden,

De Excom heeft weer een leuk tripje voor jullie georganiseerd naar het prachtige Luxemburg stad. In het Groothertogdom zullen we gaan genieten van de cultuur en het uitgaansleven wat de stad te bieden heeft. De reis is van vrijdag 25 november tot zondag 27 november voor de schappelijke prijs van €90,-.  We zullen rond 14:00 ‘s middags vertrekken vanuit Utrecht. Je kan je komende maandag 7 november om 10:00 opgeven bij de UHSK-kamer.

WEES OP TIJD! Dus wees er voor 10.00, want na 10 uur sta je automatisch achteraan op de wachtlijst. Je hoeft je dan nog niet aangemeld te hebben, maar wel in de rij staan. Als je in de kamer bent meld je je aan bij een van ExCom leden. We hebben aparte laptops voor eerstejaars en ouderejaars, dit zal worden verteld wanneer je in de kamer bent. Als er meer aanmeldingen dan plekken zijn, zal er worden geloot.

LET OP: lukt het jou niet om bij de aanmelding te zijn, dan moet je iemand sturen die jou aanmeldt. Deze mag zichzelf dan niet aanmelden, anders kom jij automatisch op de wachtlijst. De persoon die je kiest hoeft niet lid te zijn van de UHSK. Het kan bijvoorbeeld je huisgenoot, vrienden of een ouder zijn. 

Heb je vragen stuur dan gerust een mailtje naar excursiecommissie@uhsk.nl 

Het zal een weekend vol gezelligheid worden dus wees erbij!
Wij hebben er zin in!
groetjes van de Excom.

Onze sponsoren