ExCom: Ameland 2022

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Excursiecommissie 2021-2022
Datum en tijd
27 mei 2022 15:00 - 30 mei 2022 10:00
Locatie
Ameland

ExCom: Ameland 2022

ExCom: Ameland 2022

De inschrijvingen zijn nu ook online geopend, tot vrijdag 13 mei! Vergeet niet dat je inschrijving pas geldig is als je het incassoformulier hebt getekend (te vinden op de UHSK-Kamer, Drift 21 k1.06). Doe dit uiterlijk vrijdag. De kamer sluit vrijdag om 14:30, dus dat is je laatste kans om je aan te melden! Laat het ons weten als je hierdoor in de problemen komt met je aanmelding: excursiecommissie@uhsk.nl.

ONLINE AANMELDINGSFORMULIER

Beste UHSK’ers!

ExCom is er weer met een ‘comeback’ van het beruchte Ameland weekend. Na een onderbreking van 3 jaar kunnen we niet wachten om Ameland terug te brengen. Van 27 t/m 30 mei bezoeken we het pittoreske eiland voor een relaxt weekend aan zee in de zon. Het zal een weekend zijn met genoeg bier, plezier, relaxte sfeer en dé place-to-be om uit te gaan, de Swinging Mill.

Het weekend zal €60 zijn (nog goedkoper dan voorheen gedacht!). Dit is inclusief accommodatie, ontbijt, lunch, avondeten en drank (natuurlijk). Verder is het de bedoeling dat je op vrijdag zelf naar de locatie komt. Ook op maandag moet je zelf naar huis gaan. De opstaplek voor de pond naar Ameland is in Holwerd en het bedrijf van de pond is Wagenborg.

Het weekend zal eindigen op maandagochtend. Als je iets belangrijks hebt op de maandag is het ook mogelijk om zondag al naar huis te gaan! Maar we hebben natuurlijk het liefste dat je blijft :) 

Je kan je via de link bovenaan aanmelden. Let op: om je aanmelding definitief te maken moet je deze week nog het incassoformulier voor de reis ondertekend hebben. Deze kan je opvragen bij het bestuur op de UHSK-kamer.

Wij kijken ernaar uit om jullie op Ameland te zien!

Onze sponsoren