Lof der Zotheyt

Logo_Lof_der_Zotheyt.png

Lof der Zotheyt

De Utrechtse Historische Studentenkring is er voor elke geschiedenisstudent die van het leven houdt. Die niet alleen leeft om te bestaan, maar ook leeft om het leven te vieren. Hiervoor is deze vereniging in 1926 opgericht en er is sindsdien een hele organisatie bestaande uit commissies en gildes in het leven geroepen om lekker te socializen en skills te ontwikkelen. Je kunt sinds 2022 ook in het Bourgondisch gezelschap “Lof der Zotheyt”: één grote vriendengroep (lees: familie) die leven met een-en-dezelfde interesse: Leven zoals een Bourgondiër dat doet. Schroom niet als lid van deze gemeenschap je kennis over levensgenot te delen!

Klinkt dit als iets om je studentenleven (nieuw) leven in te blazen? Download dan de app UNTAPPD, maak een account aan en vermeld dit en je telefoonnummer in je mail aan info@uhsk.nl om je aanmelding compleet te maken! UNTAPPD is de app die het Bourgondische gezelschap “Lof der Zotheyt” gebruikt om speciaalbier overal in Nederland te recenseren. Dat je geniet van je bier kun je dus aan je gezelschapsgenoten laten weten!

Voor de eerstejaars: zie dit als een mooie instapper om de leukste mensen in de vereniging te leren kennen! Voor meerderejaars: dit gezelschap is er voor de voortgang van alles wat je lief is. De godin Zotheid ontfermt zich over jou door een spreekwoordelijke lofrede uit te spreken, die je wel merkt als je aan je favoriete bier zit of een halve fuet naar binnen werkt. Zij zal je absoluut nooit teleurstellen!

Onze sponsoren