Vertrouwenspersonen

Vertrouwenspersonen 2023-2024

Tobias Haanappel (2021) Vertrouwenspersoon
Lisanne Vree (2020) Vertrouwenspersoon


De vertrouwenspersonen kunnen op het volgende e-mailadres bereikt worden

Lisanne Vree- vertrouwenspersoonv@uhsk.nl

Tobias Haanappel - vertrouwenspersoonm@uhsk.nl

Ethische Code Vertrouwenspersonen

Bestandsnaam Bestandsgrootte
Ethische_Code_Vertrouwenspersoon.pdf 195.2 kB
WhatsApp_Image_2023-10-11_at_12.49.22.jpeg
WhatsApp_Image_2023-10-11_at_12.48.15.jpeg

Hoi! Ik ben Lisanne Vree en ik ben 22 jaar. Ik kom uit Veenendaal en woon sinds 2,5 jaar in Utrecht. Momenteel zit ik in mijn vierde jaar van de bachelor geschiedenis en in mijn vijfde jaar van Interdisciplinaire Sociale Wetenschap.

In 2020 begon ik bij de UHSK als lid van de Eerstejaarscommissie. Afgelopen twee jaar zat ik in zowel de UBO als de Symposiumcommissie. Vanaf dit jaar zal ik me inzetten voor de Opleidingscommissie en, samen met Tobias, als vertrouwenspersoon van UHSK. Wij willen als vertrouwenspersonen een toegankelijke mogelijkheid zijn om mee te kunnen praten als je niet lekker in je vel zit of als er dingen zijn die je dwars zitten. Dat kunnen zowel dingen zijn die binnen de UHSK gebeurd zijn als problemen waar je als student of in je persoonlijke leven tegenaan loopt. Wij zijn er voor kleine en grote zorgen, klachten of problemen, dus schroom niet om bij ons aan te kloppen! Wij kunnen je een luisterend oor bieden en advies geven over mogelijke oplossingen of andere hulp. 

Tobias en ik zijn via de mail te bereiken als je graag een gesprek met één van ons wil. We staan graag voor je klaar als je ergens mee zit, dus aarzel niet om contact op te nemen!

Hoi mijn naam is Tobias Haanappel, ik ben 22 jaar en kom uit Maastricht.

Voor 2 jaar nu al woon ik in Utrecht. Ik ben een derdejaars student van de opleiding Geschiedenis en volg het verdiepingspakket Globalisatie en Wereldorde. Daarnaast volg ik nog een minor in religiewetenschappen.

Mijn tijd bij de UHSK bestaat uit de Eerstejaars-, Statuten-, Activiteiten- en Acquisitiecommissie. Naast alle gezelligheid wilde ik ook heel graag iets meer betekenen voor de vereniging en daarom besloot ik vertrouwenspersoon te worden.
Ik ben een rustig persoon, ik ben goed in het bieden van een luisterend oor en nooit zal ik jou of je problemen veroordelen. Ik ben vertrouwenspersoon geworden om te helpen en zal dit met alle kracht en eerlijkheid waar maken.

Wees niet bang of verlegen om een afspraak te maken. Al is het maar een kort gesprekje om je ei kwijt te raken. Geen enkel probleem is te klein.

Stuur een mailtje, een appje of tik Lisanne of mij aan wanneer je ons ziet. Het is ons doel om de vertrouwenspersonen zo toegankelijk mogelijk te houden.